Niflisk-Alto-CarWash önkiszolgáló autómosó Termékek

A Nilfisk-Alto autómosó termékeit úgy alkotta meg, hogy egy dologban minden termék megegyezik:
TÖKÉLETES MOSÁSI EREDMÉNYt biztosítanak kedves felhasználóink részére.

Az autómosó technológiák és a termékek skálája ennek ellenére nagyon széles, hogy Ön minden területen elérhesse autója, motrokerékpárja, vagy egyép járműve tökéletes tisztítását és ápolását.

Autómosó technikák

CompactM technológia

Önkiszolgáló autómosó 1

Átalános leírás

Önkiszolgáló autómosó 2

A legegyszerűbb és, mint azt neve is mutatja, a legkompaktabb autómosó berendezésünk. A gépészet egy középen álló szekrénybe kerül elhelyezésre. Mind a kezelőfelület, mind a pisztoly- és a kefetartó ezen a szekrényen került kialakításra.

Önkiszolgáló autómosó 3

Autómosó szivattyútechnológia

2 fordulatú motor által hajtott magasnyomású szivattyúegység, amely a legmagasabb minőségű elemekből épül fel. 100%-ban kerámiából készült dugattyúk biztosítják a bronz hengerfejben a hosszú távú, biztos működést.

Autómosó vegyszeradagolás

Precíziós vegyszeradagoló szivattyúk biztosítják a vegyszermennyiségeket, ezáltal a tökéletes mosási eredményt. A rendszer pontosan csak annyi vegyszert fogyaszt, amennyi szükséges. A szivattyúk különösen stabil működésűek. A pontos és tartós beállításról membrán gondoskodik. Az autómosó vegyszerek tökéletes áramlását kerámia fenékszelep és a szivattyú előtt és után is beépített visszacsapó szelepek garantálják.

Önkiszolgáló autómosó 4

Autómosó vízelőkészítés

A melegvíz előállításáról Weishaupt gázégő gondoskodik, amely garanciát jelent a hosszú távú biztos működésre.
A lágyított víz (amely a tökéletes mosási eredmény, azaz a kefementes technológia egyik előfeltétele) előállításáról vízlágyító berendezés gondoskodik. A dupla tartálynak köszönhetően folyamatosan képes tökéletesen lágy (ioncserélt) víz előállítására.
Az autómosó végfázisában, a tökéletes cseppmentes száradás biztosításához a rendszer Osmosis szűrt vizet használ. Ezt egy szintén speciális membránszűrő állítja elő, majd gyűjti össze egy 750 literes tárolóba, hogy az ellátás folyamatos lehessen.

Autómosó kiegészítő elemek

Az autómosó gépeken opcionális kiegészítőként találkozhat habkefével. Az általunk alkalmazott autómosó kefék 100%-ban a legfinomabb természetes szálakból készülnek, tartólyukban folyamatosan öblítővízben állnak, és habinjektorral vannak ellátva, így használatuk az autó felületén semmilyen nyomot nem hagyva segít az agresszív szennyeződések eltávolításában.

Az autómosó gépen ezeken kívül bármely részén találkozhat azokkal az elemekkel, amik "a felszín alatt" hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a professzionális működéshez, és a kivitel exclusivitásához.
Ilyenek:

A B3.0 autómosó technológia

Önkiszolgáló autómosó 5

Átalános leírás

Önkiszolgáló autómosó 6

A nagy autómosó család alapvető technológiáját és minden funkcióját ismerő relépaneles rendszer, amely akár 9 állásig bővíthető szendvicspaneles, vagy betonkonténeres kivitelben. Moduláris felépítésű, az autómosó állások minden tekintetben függetlenek egymástól. Nincs közös vegyszeradagoló, nincs központi panel, így a teljes autómosó egyidőben történő meghibásodása ki lett zárva a működésből.
Mindennek megfelelően a szivattyúegységek önálló modulként is rendelhetőek, így saját gépházba is könnyen beépíthető rendszerről beszélhetünk.

A rendszer 2009-re készült el és a nyugati piacokon már most számos helyen bizonyított. Elődjéhez a v7.0 technikához képest mindenben nagy előrelépést jelent az új autómosó termék. Kisebb beruházási és üzemeltetési költségek, alacsonyabb szervizigény, kevesebb víz, gáz és áramfogyasztás jellemzi a mindenben professzionális autómosó technikát.

Autómosó szivattyútechnológia

Önkiszolgáló autómosó 7

Inverterrel vezérelt motorok által hajtott magasnyomású szivattyúegység, amely a legmagasabb minőségű elemekből épül fel. 100%-ban kerámiából készült dugattyúk biztosítják a bronz hengerfejben a hosszú távú biztos működést. A piacon egyedi vezérlésnek köszönhetően még a korábbi technológiáinkhoz képest is 10%-kal csökkent az új rendszer energia fogyasztása.

Autómosó vegyszeradagolás

Precíziós autómosó vegyszeradagoló szivattyúk biztosítják a vegyszermennyiségeket, ezáltal a tökéletes mosási eredményt. A rendszer pontosan csak annyi vegyszert fogyaszt, amennyi szükséges. A szivattyúk különösen stabil működésűek. A pontos és tartós beállításról membrán gondoskodik. Az autómosó vegyszerek tökéletes áramlását kerámia fenékszelep és a szivattyú előtt és után is beépített visszacsapó szelepek garantálják.
A modulok maximum 4 autómosó vegyszert képesek fogadni és kezelni. (2 komponensű sampon, Konzerváló, Speciális tisztító (motormosás, felnitisztítéás...).

Autómosó vízelőkészítés

Önkiszolgáló autómosó 8

A melegvíz előállításáról Weishaupt gázégő gondoskodik, amely garanciát jelent a hosszú távú biztos működésre.
A lágyított víz (amely a tökéletes mosási eredmény, azaz a kefementes technológia egyik előfeltétele) előállításáról vízlágyító berendezés gondoskodik. A duplatartálynak köszönhetően folyamatosan képes tökéletesen lágy (ioncserélt) víz előállítására.
Az autómosó végfázisában, a tökéletes cseppmentes száradás biztosításához a rendszer Osmosis szűrt vizet használ. Ezt egy szintén speciális membránszűrő állítja elő, majd gyűjti össze egy 750l-es tárolóba, hogy az ellátás folyamatos lehessen.

Autómosó kiegészítő elemek

A gépeken opcionális kiegészítőként találkozhat habkefével. Az általunk alkalmazott autómosó kefék 100%-ban a legfinomabb természetes szálakból készülnek, tartólyukban folyamatosan öblítővízben állnak, és habinjektorral vannak ellátva, így használatuk az autó felületén semmilyen nyomot nem hagyva segít az agresszív szennyeződések eltávolításában.

A gépen ezeken kívül bármely részén találkozhat azokkal az elemekkel, amik "a felszín alatt" hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a professzionális működéshez, és a kivitel exclusivitásához.
Ilyenek:

A V8.0 technológia

Önkiszolgáló autómosó 9

Általános leírás

A jelszó: kompromisszumok nélkül.
Önkiszolgáló autómosó 10 A legjobb minőségű abszolút konkurencia mentes gépészet biztosítja a tökéletes mosási eredményt, egy innovatív, modern menedzsment rendszerrel kibővítve. A gép teljesen OnLine, így az üzemeltető bármikor bármilyen Internettel rendelkező gépről kezelheti mosóállomást mind üzletileg, mind műszakilag. Készíthet kimutatásokat, forgalmat olvashat ki, fogyasztási paramétereket változtathat (víz, vegyszer, mosási idő...), így elérve a professzionális jövőbe mutató ügymenetet. Az érintőképernyőt személyre szabhatja, azon reklámfelületet értékesíthet, vagy információt közölhet. A legújabb, szintén 2009-es technológia a korlátlan szabadságot biztosítja.

Szivattyútechnológia

Önkiszolgáló autómosó 11

OnLine beállítható Inverterrel vezérelt motorok által hajtott magasnyomású szivattyúegység, amely a legmagasabb minőségű elemekből épül fel. 100%-ban kerámiából készült dugattyúk biztosítják a bronz hengerfejben a hosszú távú biztos működést. A piacon egyedi vezérlésnek köszönhetően még a korábbi technológiáinkhoz képest is 10%-kal csökkent az új rendszer energia fogyasztása. Emellett, a modern menedzsment rendszernek köszönhetően, a bevétel - költség optimalizálás révén akár 10% nagyobb profithányad érhető el.

Vegyszeradagolás

OnLine állítható precíziós vegyszeradagoló szivattyúk biztosítják a vegyszermennyiségeket, ezáltal a tökéletes mosási eredményt. A rendszer pontosan annyi vegyszert fogyaszt, amennyi ehhez szükséges. A szivattyúk különösen stabil működésűek. A pontos és tartós beállításról membrán gondoskodik. A vegyszerek tökéletes áramlását kerámia fenékszelep és a szivattyú előtt és után is beépített visszacsapó szelepek garantálják.
A modulok maximum 4 vegyszert képesek fogadni és kezelni. (2 komponensű sampon, Konzerváló, Speciális tisztító (motormosás, felnitisztítéás...).

Vízelőkészítés

A melegvíz előállításáról Weishaupt gázégő gondoskodik, amely garanciát jelent a hosszú távú biztos működésre.
Önkiszolgáló autómosó 12 A lágyított víz (amely a tökéletes mosási eredmény, azaz a kefementes technológia egyik előfeltétele) előállításáról vízlágyító berendezés gondoskodik. A duplatartálynak köszönhetően folyamatosan képes tökéletesen lágy (ioncserélt) víz előállítására.
Az autómosás végfázisában, a tökéletes cseppmentes száradás biztosításához a rendszer Osmosis szűrt vizet használ. Ezt egy szintén speciális membránszűrő állítja elő, majd gyűjti össze egy 750l-es tárolóba, hogy az ellátás folyamatos lehessen.

Kiegészítő elemek

Önkiszolgáló autómosó 13

A gépeken opcionális kiegészítőként találkozhat habkefével. Az általunk alkalmazott kefék 100%-ban a legfinomabb természetes szálakból készülnek, tartólyukban folyamatosan öblítővízben állnak, és habinjektorral vannak ellátva, így használatuk az autó felületén semmilyen nyomot nem hagyva segít az agresszív szennyeződések eltávolításában.

A gépen ezeken kívül bármely részén találkozhat azokkal az elemekkel, amik "a felszín alatt" hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a professzionális működéshez, és a kivitel exclusivitásához.
Ilyenek: