Önkiszolgáló autómosó - szolgáltatásaink

Szakmai tanácsadás

Szakképzett, rendszeresen oktatott autómosó szakreferensek várják az Ön kapcsolatfelvételét, mind új autómosó létesítésekor, mind már meglévő autómosó berendezés cseréjekor, bővítésekor, fejlesztésekor. Mi segítünk kialakítani, illetve tökéletesíteni üzletmenetét. Érje el a maximális profitot és forgalmat önkiszolgáló autómosójával.

Önkiszolgáló autómosó - Terület elemzés, látványterv készítés

Ha ismert területe van, vagy célpontul tűzött ki egy autómosó települést, mi díjmentesen elemzést készítünk, hogy az adott területen egy Nilfisk-Alto professzionális autómosó milyen forgalmat érhet el.

Önkiszolgáló autómosó 15

A megfelelő autómosó kivitel kiválasztása után akár látványterv készíttetésére is van lehetőség, hogy jobban megvizsgálhassa leendő autóápolási központját. Az üzleti sikerben fontos szerepet játszik, hogy a felhasználók kényelmesen érezzék magukat a szolgáltatás igénybevételekor. Ha él ezzel a lehetőséggel, könnyen beleképzelheti magát a leendő autómosó területére. Megláthatja, hogy elég tágasak-e a terek, könnyen lehet-e majd közlekedni, és hogy az útról milyen látvány fogadja majd az arra járókat.

Önkiszolgáló autómosó - Tervezési, kivitelezési konzultációk

Miután kiválasztotta a megfelelő autómosó berendezést és kivitelt, amikor elindul a beruházás, mi végig ott állunk Ön mellett, hogy szakértelmünk és tapasztalataink révén segítsük a tökéletes autómosó megalkotásában. Felvesszük a kapcsolatot, és folyamatosan egyeztetünk a többi kivitelezővel, hogy az egymásra épülő munkák tökéletes harmóniában, idegeskedés nélkül történjenek.

Önkiszolgáló autómosó 16

Önkiszolgáló autómosó - Üzleti terv készítés, megtérülés számítás

A pontos terület és kivitel ismerete után készített elemzés megmutatja az autómosó befektetés mértékét, és a várható forgalomból visszaszámolva a lehető legpontosabb megtérülési számítást.

Önkiszolgáló autómosó - Üzemeltetési és szerviz szolgáltatás

Önkiszolgáló autómosó 17

Miután megvalósult az autómosó beruházás, fontos, hogy az a várható élettartam alatt (min. 15 év) magas minőségen és stabilan működjön. A Nilfisk-Alto a professzionális gépészettel csupán egy sikeres üzletmenet lehetőségét teremti meg. Fontos, hogy ezzel jól tudjon gazdálkodni. Az általunk kínált szerződéses üzletmenetben levesszük válláról a gondokat. Az ország egyik legképzettebb autómosó szervizcsapata és legnagyobb multinacionális háttere automatikusan kezeli az autómosó karbantartását, a szükséges javításokat és az alkatrészellátást. A szerződés keretein belül nyereséghányadát garantálni tudjuk, hogy Önnek ne legyen más dolga, csupán a következő autómosó komplexum tervezése.